ASTMA- OCh AllERGIFÖRBUNDET
  • Hälsa
  • Hus & hem
  • Mat
  • Konsument
  • Forskning
  • Personligt
  • Läs digitalt
  • Om redaktionen
  • Tidigare nummer
  • Annonsera
  • Bli medlem
  • Prenumerera
  • Nyhetsbrev
  • Korsord
  • Lagat
  • Smått & Gott
  • Bakat
  • Sött
  • Hitta recept
Rensa X

Tournedos med tryffel och madeirasås

mars 2018.

En lyxig rätt som passar bra på nyårsafton eller andra festliga tillfällen.

Oxfilé med kronärtskockshjärtan

februari 2018.

En lyxig och lättlagad middag.

Carpaccio med fikon

december 2017.

En kombination av smaker som passar bra året om.

Bläddra i tidningen här

Läs tidigare nummer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig här

Mest lästa : Hälsa, Mat

  1. Kortison effektivt – men inte riskfritt

    Hälsa april 2021.
  2. Så ersätter du ägg

    Mat augusti 2021.
  3. Röd runt munnen – är det allergi?

    Mat juni 2017.
  4. Citrusfrukter och tomater ger sällan allvarliga symtom

    Mat maj 2016.
  5. Svårighet att svälja kan vara allergi

    Hälsa november 2022.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläddra i tidningen här

Läs tidigare nummer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig här

Det här är Allergia

Allergia ges ut av Astma- och Allergiförbundet, en intresseorganisation för personer med allergi. Förbundet arbetar för en bättre miljö, bättre vård, ökad kunskap och förändrade attityder samt stöder forskning. Medlemmar i förbundet får tidningen, övriga kan prenumerera.

https://allergia.se/wp-content/uploads/2024/02/aaf-svart.svg

Redaktion och produktion

Allergia
Rosenlundsgatan 52
Box 170 69
104 62 Stockholm
Prenumerationsärenden Prenumeration papperstidning
Kontakta medlemsregistret
Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare
Mikaela Odemyr

Produktion och grafisk form
Kontakta redaktionen