ASTMA- OCh AllERGIFÖRBUNDET
  • Hälsa
  • Hus & hem
  • Mat
  • Konsument
  • Forskning
  • Personligt
  • Läs digitalt
  • Om redaktionen
  • Tidigare nummer
  • Annonsera
  • Bli medlem
  • Prenumerera
  • Nyhetsbrev
  • Korsord
  • Lagat
  • Smått & Gott
  • Bakat
  • Sött
  • Hitta recept
Rensa X

Knaprig kryddkorv med rotfruktschips

november 2020.

Mys i advent med varm glögg och salta tilltugg, till exempel egentillverkade chips och knaprig korv.

Minibitar av potatiskaka med topping

november 2020.

Kan serveras både varma och kalla och med en massa olika toppingar.

Ostbollar med grönkålskrisp

november 2020.

Smakar som ost men är något helt annat.

Brysselkål med dipp och baconströssel

november 2020.

Knaprigt, krispigt, sött och salt – tilltugget som har allt.

Sidnumrering för inlägg

Föregående sida 1 … 3 4 5 … 31 Nästa sida

Bläddra i tidningen här

Läs tidigare nummer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig här

Mest lästa : Forskning

  1. Forskningens stora framsteg

    Forskning februari 2023.
  2. De spårar kemikalier i kläder

    Forskning februari 2023.
  3. Myt eller sanning: finns luftburen jordnötsallergi?

    Forskning februari 2024.
  4. Smaksensationer – slutet på matallergierna?

    Forskning, Mat juni 2024.
  5. Lider du av evighetshosta?

    Forskning december 2023.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläddra i tidningen här

Läs tidigare nummer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig här

Det här är Allergia

Allergia ges ut av Astma- och Allergiförbundet, en intresseorganisation för personer med allergi. Förbundet arbetar för en bättre miljö, bättre vård, ökad kunskap och förändrade attityder samt stöder forskning. Medlemmar i förbundet får tidningen, övriga kan prenumerera.

https://allergia.se/wp-content/uploads/2024/02/aaf-svart.svg

Redaktion och produktion

Allergia
Rosenlundsgatan 52
Box 170 69
104 62 Stockholm
Prenumerationsärenden Prenumeration papperstidning
Kontakta medlemsregistret
Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare
Mikaela Odemyr

Produktion och grafisk form
Kontakta redaktionen