Savarin med sockerkokta frukter och bär
Till en äkta savarin ska det vara en god vetedeg som gräddas i kransform och dränks in med en smaksatt sockerlag. Den fylls med sockerkokta frukter och bär.
Annons
Till en äkta savarin ska det vara en god vetedeg som gräddas i kransform och dränks in med en smaksatt sockerlag. Den fylls med sockerkokta frukter och bär.
En grov limpa som blir saftig av skållningen. Man utgår från en kokande bovetegröt, tillsätter psylliumfröskal och rör ner en naturligt glutenfri mix under kraftig bearbetning. Lång jästid ger en sursöt smak.
För att inte dina glutenfria vänner bara ska få nöja sig med att dofta på saffransbullar till jul så får du här ett recept på lussekatter utan gluten.
När du ska baka mjuka kakor – smält smöret i ugnen direkt i formen som du ska använda. Då spar du både på matfettet och tiden och får formen smord på köpet.